Lid worden?

Zwemschool

U kan uw kind inschrijven via volgende link. 1 à 2 weken voor het begin van de volgende lessenreeks krijgt u bevestiging of uw kind al dan niet kan starten in de zwemlessen. Indien u uw kind wenst in te schrijven voor de start van het volgende seizoen, gelieve dit dan aan te geven in het veld “meer informatie”.

Lestraining

U kan uw kind inschrijven via volgende link. Aan het begin van elk seizoen (september) is er een instapmoment, om de nieuwe zwemmers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en in hun juiste reeks in te delen. Zwemmers die op de wachtlijst staan, zullen hiervoor gecontacteerd worden. 

 

Masters / Sportzwemmers

Omwille van het hoge aantal inschrijvingen voor de lestraining zijn we genoodzaakt om te werken met een wachtlijst. U kan zich inschrijven via volgende link.  Zwemmers die op de wachtlijst staan, zullen gecontacteerd worden indien er plaats vrij is. 

 

Zwemlessen Volwassenen

Omwille van het hoge aantal inschrijvingen voor de lestraining zijn we genoodzaakt om te werken met een wachtlijst. U kan zich inschrijven via volgende link.
Na elke reeks worden de groepen geëvalueerd en worden de zwemmers die op de wachtlijst staan gecontacteerd als er plaatsen zijn vrijgekomen.

 

G-zwemmen

Indien je wilt inschrijven voor G-zwemmen mag je een mailtje sturen.

Heistse Zwemclub Arduas