Visie HZA

Zwemclub Arduas (HZA), de Heistse club die zwemlessen geeft voor jong en oud, recreatief of competitief, valide of G-sporter, met als doel om iedereen te laten genieten van de zwemsport.

Op nagenoeg elk niveau bieden we de mogelijkheid om in clubverband te zwemmen: G-zwemmen, zwemlessen, recreatief zwemmen en competitie. Plezier staat steeds voorop.

De eerste watergewenning en zwemkennismaking moeten we noodgedwongen overlaten aan Sportoase, maar van zodra je 25m kan zwemmen kan je bij ons terecht. In onze zwemlessen focussen we op de nieuwste leerlijnen in het zwemmen. Het doel is de kinderen zwembadveilig te maken.

Voor wie recreatief wil verder zwemmen, blijft plezier de belangrijkste graadmeter. De club biedt de mogelijkheid om jezelf te blijven uitdagen qua uithouding, techniek en snelheid. Op die manier blijf je gemotiveerd om levenslang te zwemmen. We hebben verschillende groepen per leeftijdscategorie.

Ook binnen onze competitiewerking staat plezier steeds centraal. Techniek en snelheid gaan hier hand in hand. Prestatie is niet onbelangrijk, maar sportieve en persoonlijke groei dragen we hoog in het vaandel.

Tenslotte verwelkomen we graag de G-zwemmers. Zij krijgen aangepaste trainingen op hun niveau door een uitgebreid en gevarieerd team.

Onze club staat open voor iedereen die graag zwemt. Wij streven naar levenslang sporten en hopen dat onze sporters doorgroeien binnen de club (bijvoorbeeld als lesgever of trainer). De club als plaats waar vriendschappen groeien en bloeien en waar je je thuis voelt, van beginnende zwemmer, tot uitbollende 100-jarige.

 

   
Heistse Zwemclub Arduas