Zwemles Volwassenen

Verantwoordelijke

 

Celien Van Rompaey

Voor wie?

Kan je niet zwemmen of kan je enkel schoolslag? Wil je leren zwemmen, andere slagen aanleren of de techniek verfijnen van de slagen die je kent? Wil je graag van zwemmen je sport maken maar voel je je niet zeker genoeg in het water of is je conditie niet goed genoeg om baantjes te zwemmen? Dan is dit de groep voor jou!

 

Wanneer?

 

Maandag Van 19.30 uur tot 20.30 uur
Donderdag Van 19.30 uur tot 20.30 uur

 

De lessen op maandag gaan door in het instructiebad en zijn bedoeld voor beginners of zij die niet in het diepe water durven zwemmen. De diepte van het instructiebad is zodanig dat je steeds je voeten op de grond kan zetten.

Op donderdag bieden we naast de lessen in het instructiebad ook de kans om in het wedstrijdbad, in het diepe water je techniek te verfijnen en je conditie op te bouwen. 

 

Kostprijs?

€85 voor tien lessen. 

Meer informatie met betrekking tot betaling van de zwemlessen vindt u hier.

 

Inschrijven?

Aangezien we de kwaliteit van de lessen hoog willen houden, werken we met groepjes van maximum acht personenen. In combinatie met het hoge aantal inschrijvingen, zorgt dit ervoor dat we genoodzaakt zijn om te werken met een wachtlijst. U kan zich inschrijven via volgende link. Na elke reeks worden de groepen gevalueerd en worden de zwemmers die op de wachtlijst staan gecontacteerd als er plaatsjes zijn vrijgekomen.

 

Wat hierna?

Als je de smaak van het zwemmen te pakken hebt, kan je recreatief blijven zwemmen bij onze masters. Deze groep traint drie keer per week onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Meer info kan je hier vinden.

 

Heistse Zwemclub Arduas